Aanbevelingen

Lezers van Presenteren? Alles mag! gaven de volgende aanbevelingen:

Het boek biedt goede handvatten voor hoe je beter kan presenteren. Niet alleen voor hoe je een betere presentatie maakt, maar vooral ook hoe je een verhaal goed over kan brengen waarbij de performance bepalend is. Dit alles wordt ondersteund met leuke voorbeelden en vergelijkingen. Bijvoorbeeld de verglijking van interactie met de zaal en een popconcert vond ik sprekend. Colin Lek- Consultant bij Misabi Testmanagement 

Geweldig om eens een praktisch gericht boek te hebben, dat de eigenheid terugbrengt in presentatietechniek. Marijke Hagen-Sallevelt – Coördinator eerste jaar Informatica & docent business skills aan de Hogeschool Rotterdam.

Leesbaar, Modern, Aantrekkelijk en Nuttig. Ook geschikt voor jonge professionals. Drs. B.M.K. (Bas) Kranenburg – Docent School of Communication and Media Hogeschool INHolland Rotterdam.

“Presenteren? Alles Mag !” is bij uitstek geschikt voor studenten die doelgericht willen leren presenteren. Op een gestructureerde wijze worden alle essentiële aspecten behandeld. Het boek is een degelijke kennis- en inspiratiebron voor zowel docenten als studenten in het hbo. Hossein Chamani- Docent aan de Hogeschool Rotterdam

Presenteren is een lastig, maar belangrijk onderdeel tijdens de studie en met name in je latere carrière. “Presenteren? Alles mag !” reikt alle benodigde tools aan om je boodschap helder op je publiek over te brengen. Daniël van der Gaag – Oud-student Hogeschool Inholland

Dit is een prima boek voor studenten, die voor het eerst op een serieuze manier in aanraking komen met het presenteren. De heldere structuur, de praktische voorbeelden en de vele tips maken het tot een prettig leesbaar en relatief compleet boek. Dat zorgt er voor dat ook starters in het bedrijfsleven er veel aan zullen hebben. Frank van Ormondt – strategieadviseur en trainer, Frank van Ormondt Advies en Educatie, Hilversum.

Een leuk boek dat voor studenten is geschreven en waarschijnlijk na de studie nog in de boekenkast zal staan als naslagwerk met nuttige tips. Want wie wil er nu niet een geslaagde presentatie houden. Wat me vooral aanspreekt is het enthousiasme dat de auteurs willen overbrengen om een presentatie te geven. Jacqueline van Laar- Docent communicatie Hogeschool Leiden.

Dit boek is, zoals de auteurs zeggen in hun elevatorpitch – geschreven voor studenten, op ongedwongen manier, zeer praktisch met tips en handvaten. Het gaat zeer breed in op topics als zaalopstelling, maken van mindmap ter voorbereiding, uitleg over presentatie vormen zoals bijvoorbeeld barcamps, voeling opbouwen met publiek, presentatie om te enthousiasmeren, … . Wat handig is, is dat het boek zo is opgebouwd dat je niet noodzakelijk al die dingen hoeft te lezen maar eruit kan halen wat je op dat ogenblik nodig hebt. Het boek is zeker ook van deze tijd met “moderne voorbeelden ”als het googelen van je publiek, barcamps als format, mindmaps, De visuele samenvatting vooraan in het boek is sterk. Linda Huisman.

Het boek ziet er zeer aantrekkelijk uit. Zeer toegankelijk, helder ingedeeld, prettig door de korte stukjes, leuke illustraties, erg gemakkelijk leesbaar.
En de inhoud is voor de doelgroep erg relevant. Jos Burgers- marketingadviseur, ervaren spreker en auteur.

Vandaag heb ik genoten van jullie presentatie van het boek Presenteren? Alles mag! bij selexyz donner in Rotterdam. Inmiddels heb ik het boek doorgenomen en de website bekeken,  het ziet er allemaal prachtig en overzichtelijk uit en ik ben ook heel tevreden met de inhoud. Anja Bouwmeester – Docent

“Ik ga jullie boek zeker promoten bij mijn studenten. Het ziet er aantrekkelijk uit, de inhoud is goed en toegankelijk. Hoewel het misschien niet helemaal waar is dat alles mag, werkt de titel in ieder geval spanningverlagend en plezierverhogend.” Anke Boereboom – trainer en logepediste aan de praktijk voor Stemgebruik en Communicatie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s