Over de auteurs

Op onderstaande pagina’s stellen de auteurs zichzelf graag aan je voor.

Derk-Jan de Grood

2016-01-08_Valori_032Derk-Jan de Grood  is senior consultant die zich actief inzet om het vak en zijn klanten een stapje verder te helpen, meer uit hun software development te halen. Als Trainer en Consultant en Agile coach komt hij bij vele organisaties over de vloer voor verbetertrajecten, operationeel test management en agile implementaties. Als bekende naam binnen de internationale test scene, is hij betrokken bij de organisatie van verschillende testevents. Hij is een enthousiast keynote spreker op vele nationale en internationale conferenties. Met zijn heldere visie roept Derk-Jan op om te zorgen voor een goede business IT alignement. Hierbij heeft hij niet alleen oog voor de waarde ketens van de organisatie, maar ook voor de menselijke aspecten in de organisatie. Hij is een ervaren trainer, die zijn boodschap op ontspannen en interactieve manier op zijn collega’s overbrengt. Door zijn dynamische stijl weet hij zijn deelnemers te boeien en inspireren. Hij is auteur van vele artikelen en columns, schrijft op het Valori blog en onderhoudt daarnaast nog een eigen blog. Hierop informeert hij over zijn ervaringen en vind je een overzicht van de verschillende succesvolle boeken die hij heeft geschreven. Derk-Jan won verschillende prijzen waaronder de prestigieuze European Testing Excellene Award in 2014.

Derk-Jan geeft regelmatig workshops bij bedrijven en verzorgd colleges op diverse hogescholen en universiteiten. Hij staat bekend als een gepassioneerd spreker op nationale en internationale congressen. Voor dit boek Presenteren? Alles Mag ! heeft hij al zijn sprekerservaringen samengevoegd en die tips verzameld die hij normaal alleen meegeeft aan zijn directe collega’s.

Jan Iedema is organisatie- en communicatieadviseur. Hij is een ervaren dagvoorzitter en gastdocent en geeft al dertien jaar training in presenteren. Als bevlogen verteller geeft hij vele presentaties over onderwerpen die variëren van interactieve beleidsvorming tot het nieuwe werken, whisky en popmuziek. Met dit boek wil hij inzichtelijk maken hoe je op zo’n manier presentaties maakt en geeft dat de toehoorder er meer plezier aan beleeft.

Daarnaast werkten de Auteurs samen met profesionele sprekers, presentatoren en trainers, deze hebben hun bijdrage geleverd aan het boek.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s