Trainingen

Training en opleiding

 

Derk-Jan de Grood en Jan Iedema zijn naast auteurs ook ervaren sprekers en trainers. Derk-Jan geeft met name trainingen en colleges op het gebied van software testing en Jan Iedema heeft een ruime ervaring als trainer en gastdocent op het gebied van communicatie. Speciaal ter ondersteuning van dit boek hebben zij een aantal workshops, colleges en trainingen opgezet, die ook afzonderlijk zijn te volgen en te boeken. Hieronder zijn ze kort toegelicht:

 

  • Presenteren? Alles mag!

Deze Incompany-training is ontwikkeld aan de hand van het boek. In 1 dag worden de hoogtepunten van het boek toegelicht en leer je aan de hand voorbeelden en oefeningen hoe je je boodschap zo scherp mogelijk krijgt en hoe je die zo goed mogelijk kunt overbrengen. Daarnaast krijg je persoonlijke feedback op jouw manier van presenteren en geven we je handvatten om je techniek te verbeteren. Aan het einde van de dag kun je beter presenteren dan daarvoor.

Deze training is geschikt voor iedereen die wel eens moet presenteren. Of dat nou voor volle zalen is of voor kleine gezelschappen.

Duur 1 dag.

  • Boodschappen voor managers

In deze workshop begeleiden we een manager of managementteam bij het helder krijgen van zijn / haar / hun boodschap. In een zeer intensieve samenwerking helpen we die boodschap duidelijk, helder en eenduidig te krijgen, overbrengbaar te maken en over te brengen (te presenteren).

Deze workshop is geschikt voor managers die op het punt staan ingrijpende presentaties te geven of voor managers die willen leren hoe ze hun visie missie en doelen moeten formuleren en overbrengen op hun collega’s.

Duur: Afhankelijk van de uitdaging ½ dag tot 1 dag intensief met manager of managementteam.

  • Presenteer Jezelf

Presenteren gaat veel verder dan met een laptop en beamer voor een zaal staan. Ook in sollicitatie- of intakegesprekken, in sales, op het internet via linkedin. Altijd zijn we bezig onszelf te presenteren. In anderhalf dagdeel helpen wij de deelnemers niet alleen hun boodschap beter te stroomlijnen. We trainen ook in diverse technieken om de boodschap over te brengen. Zowel digitaal als in het echte leven. De manier waarop stellen we in overleg vast.

Geschikt voor iedereen.

Duur 1,5 dagdeel.

  • Gastcollege

Speciaal voor universiteiten en hogescholen hebben we een gastcollege opgezet, waarin we in twee uur door het boek heenvliegen en extra handvatten en werkvormen geven.

Geschikt voor universiteiten en hogescholen of bedrijven.

Duur 2-3 uur.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s