Effectief Presenteren voor Professionals

Een presentatie geven die men niet snel zal vergeten? Zorgen dat uw boodschap overkomt en dat uw toehoorders dat begrijpen wat u bedoelt? Voor een groep staan zonder stress en zonder doodsangsten uit te staan? In de training Effectief Presenteren voor Professionals leert u professioneel presenteren en u leert hoe u een boodschap overbrengt op die manier die het beste past bij u en uw toehoorders.

SONY DSC

Tijdens onze training wordt niet alleen theorie behandeld, maar u     gaat ook echt aan de slag. Aan de hand van uw eigen voorbeelden, wensen en ideeën maken we met elkaar een goede aanzet voor toekomstige presentaties. Dit doen we aan de hand van opdrachten en oefeningen waarbij indien gewenst casuïstiek door de deelnemers kan worden ingebracht. Aan het einde van training heeft iederee concrete onderdelen of handvatten voor toekomstige presentaties in handen en weten alle deelnemers wat ze moeten doen om de resterende delen zo gauw mogelijk af te krijgen. Tijdens de training geven we veel tips en achtergrond theorieën, maar er wordt er samen hard gewerkt aan concrete resultaten.

Deze training is ontwikkeld aan de hand van het boek ‘Presenteren? Alles mag!” en alle hoogtepunten uit het boek passeren de revue. U leert men aan de hand voorbeelden en oefeningen hoe u een boodschap scherp krijgt en hoe die effectief kan worden overgebracht. Daarnaast krijgt iedere deelnemer persoonlijke feedback op zijn of haar manier van presenteren en geven we handvatten om ieders techniek te verbeteren. Aan het einde van de dag kunt u een betere en meer ontspannen presentatie geven dan daarvoor!                                                                                         SONY DSC

De training behandeld ondermeer:

 •  Doel van de presentatie (de drie W’s)
 • Weet wat je boodschap is (Elevator Pitch)
 • Het structureren van je presentatie d.m.v. Mindmappen
 • Het gebruik van persoonlijke ervaringen
 • Materiaal maken, inclusief tips voor effectief PowerPoint gebruik
 • Hoe vertel je een verhaal?
 • Opbouw van de presentatie, dynamiek en timing
 • De betrekkingscirkel
 • Checklists (wat klaar leggen , wat regelen, etc)
 • Vragen tijdens de presentatie en Follow-up
 • Presentatieruimten; Opstellingen en settings met hun voor- en nadelen

Deze training is geschikt voor iedereen die wel eens moet presenteren. Of dat nou voor volle zalen is of voor kleine gezelschappen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s